Onze diensten en producten

Pouwels Welding Design biedt u kwalitatief design en vakkundig laswerk met een goede service voor particulieren en bedrijven.

Een greep uit onze mogelijkheden: stalen binnenkozijnen en deuren / horeca / interieur / machinebouw / ondersteuningsframes / specials / staalbouw  / balustrades en leuningen / hekwerken en poorten en natuurlijk nog veel meer!

Ontwerp (3D AutoCAD en SolidWorks)

Zet uw eigen ideeën op papier en samen maken wij een design op maat welke in staal, rvs of aluminium uitvoerbaar is. Dit design kunnen wij in een 3D tekenprogramma aan u laten zien. Mocht u als bedrijf zijnde ons willen inschakelen voor laswerk aan constructies, machines of uw bedrijfshal ook dan kunnen wij u van dienst zijn.


Staal (MAG lassen)

Er zijn veel verschillende legeringen met deze twee elementen (ijzer en koolstof), meestal ook met andere bestanddelen, er bestaan dus ook zeer veel soorten staal. Door de grote keuze en zijn goede bewerkbaarheid is het een veel gebruikt constructiemateriaal. Wij zorgen er altijd voor dat het te gebruiken staal het juiste is voor uw design.


RVS (TIG lassen/MIG lassen)

RVS  is geschikt voor toepassingen (binnen en buiten) in een weinig agressief milieu, is goed te bewerken en corrosiebestendig. Door de vele toepassingen van rvs werken wij hiermee voor machinebouw in de  voedingsmiddelenindustrie maar maken wij er onder andere ook hekwerken en trappen van.


Aluminium (TIG en Pulse lassen)

Aluminium lassen is ook een mogelijkheid. Dit passen wij met name toe in aluminium afdekkappen/voetbal goals/machineonderdelen.